Våffeldag, grillpremiär och SOOOL!

Nu var det änna dags att skriva av sig lite igen. Har haft en supertrevlig helg med goa människor =) Först Våfflor, öl och film hos Aline och Björn i fredags. Sov över där, och hade en mysförmiddag med Aline och Malte i solen. Skööönt. Liite för kallt dock.

Sen körde jag hem den fyrbenta och åkte och tvättade bilen, välbehövligt. Och så har jag och pappa invigt grillsäsongen. Pappa stod med fleecetröja och grillade, Malte stod på altanen med nosen i vädret. Luktade MUMS!

Nu ska jag kolla vidare på National Treasure. Sett den miljoner gånger, men den är lika bra varje gång! =)

Ha en trvlig kväll, och Vila upp er för en ny vecka på måndag!



Som vanligt, glömde jag kameran, så jag bjuder på denna gamla bilden på min fyrbenta kompis
som blev hela 7 månader i fredags! Min "lilla" kille blir ju stor! ^^

C ya

-Danny-

Solen skiner!

Visst är det underbart att solen har hittat fram? =D Visserligen snöade det igår, men annars har det ju varit sol hela veckan! =D Blev en långpromenad i skogen imorse. Malte var överlcklig! Massa roligt att lukta på! Som vanligt blev det inga kort. Hade med mig kameran, men hittade den ju inte när det väl var dags att fota! -.-

Nu sitter jag här och njuter av solen som lyser och fryser. Skiter i att det är kallt! Vill ha in liite vårluft i huset! Snart är det dags att fortsätta förbereda för morsans gäster ikväll. Ska laga lite mat till tanterna ;)

Annars har det inte hänt så mycket sen sist. Ska till A & B och käka middag med "lilla" Malte ikväll, ska försöka få in ett litet inlägg imorgon, med vårbilder! ska hänga kameran runt halsen hädanefter! Ha nu en mysig helg. så bjuder jag på lite gamla bilder på Malte och sommaren 2009. =)



Malte första dagen han kom hit! <3



Sommaren 2009


Final i Melodifestivalen ikväll då

Läste en blogg för några veckor sen, som recenserade låtarna. Jag tänkte at jag kan skriva Mina egna åsikter om de olika låtarna. Så får ni gärna kommentera vad ni tycker!

In The Club - Danny Saucedo

En låt som jag tyckte var bra första gången. Men den är lite smått tjatig.
Danny själv, är en grym sångare och dansare, vilket ger numret ett plus i kanten. Men som sagt, är låten för tjatig. Inget som enligt mig passar bättre på en nattklunn än i Eurovision.
Denna gången har jag hört den några gånger. Och tycker fortfarande den är tjatig. Men Danny gjorde det fantastiskt bra!


Spring för livet - Sara Varga

Denna mysiga låten har en riktigt stark text och framförs av en mycket vacker tjej. Helt klart ett fantastiskt framförande. Men Eurovision? Näe. Tror inte att det funkar med en Ballad i Eurovision. Men Hon är helt klart lika värd att stå på den scenen som alla andra. Första framförandet var lite smånervöst. Hon uttalade bokstaven R för mycket. Hon var mycket bättre i Andra Chansen. Detta framförandet var lika fint och stämningsfullt som de båda förra gångerna. Rösten sprack någon enstaka gång. Men som sagt, Fantastisk låt av en Vacker tjej!


Oh My God - The Moniker

En riktigt skön låt med mycket energi och färg. Precis vad vi behöver i Eurovision!
Ett riktigt energiknippe med en riktigt bra låt, Fruktansvärt ful skjorta. Första framträdandet fastnade jag för totalt. Promenaden på rullbandet, färgerna och "Staden" i bakrunden. Helt klart en låt som sticker ut. Både i andra chansen och här i finalen glänser han som solen! Klädbytet var ett smart drag. klassiskt i melodifestivalen. Fantastiskt! Var är Telefonen!?


7 Days and 7 Nights - Brolle

Jag som gillar Brolle och hans musik från början, tycker denna låten är bra. Och den växer för varje gång man hör den. Framförandet var bra första gången. Hände in e jättemycket på scenen. också här var det lite färg och sprak och lampor. Och den klassiska Luggen. Han kan ha en liten chans i Eurovison. Men jag är iallafall osäker.


E De Fel På Mig? - Linda Bengtzing

Hittar den kvinnan aldrig svar? Och frågar en ny fråga varje år som hon har varit med. Liksom de andra låtarna hon har tävlat med, är denna energisk och färgsprakande. Linda själv är en fantastisk sångerska som har mycket mer potential än denna låten.  Denna låten har nog inte så stor chans utanför Sverige. Men den kommer absolut gå på högsta volym i min bil i sommar!


Leaving home - Nicke Borg

En hårdrocksartist med en ballad? Inte helt fel enligt mig. Den kan ha en liten chans i Eurovision tack vare att Backyard Babies är så pass kända. Sen är låten riktigt bra! Och Nicke gör den fantastiskt bra. Liiite för nasalt för min smak. Annars bra! Ännu en låt som kommer spelas i min bil!


Me and my drum - Swingfly

Denna låten missade jag idag. Men med tanke på det jag har hört innan. Är denna låten riktigt bra. De kan ha en chans. Men liksom Dannys låt, passar den bättre på nattklubben..


I'm in love - Sanna Nielsen

Snna Nielsen, En veteran i Melodifestivalen numera. En fantastisk sångerska med en röst värd hennes vikt i guld.
Låten är bra, Fartfylld trots det stillastående framförandet. Hennes Makeover gollar jag också. Hon blir äldre och äldre, men får en yngre och yngre look. Låten kan ha en chans i Eurovision. Men Jag vet inte riktigt här heller.


The King - The Playtones

Personligen gillar jag Rockabillymusik. Och Playtones gör denna låten bra. Ståbasen, brylcreme, Blåa kavajer och dansande flygvärdinnor. Ännu en låt som kommer spelas i sommar. Men Eurovision? Njae. Än en gång är jag osäker.


Popular - Eric Saade

Erics låt är fruktansvärt lik kall som is i introt. Men låten är riktigt bra. Och om man ska tro alla tjejer på Facebook, så går han hem även utseendemässigt. Liksom Danny är Eric grym på att dansa. Riktigt bra show med bra dansare, bra sång och de krossade glasrutorna är pricken över I.et. Han har också en bra chans. Telefonen för fan! var är den!?


Sammanfattningsvis är det The Moniker och Eric Saade som har störst chans i Eurovision. Får se om resten av svenska folket tycker samma. Vad tycker ni?

Nu ska jag leta reda på mobilen och rösta på Moniker och Saade!


Ojojoj..

Det var då F*N vad tiden går fort. Nu var det bra länge sen Jag skrev här.

Livet flyter på, med massa plugg, försöka att jobba och hundfostran. På tal om hundfostran, så har jag börjat en kurs i vardagslydnad. Det ska bli spännande! Speciellt med tanke på att Malte blir Helt hispig när han träffar andra hundar. Men,men det finns allt hopp för honom också ;P.

Annars har det väl inte hänt så mycket.

Ikväll blir det Final i Melodifestivalen. Kan hända att det blir lite av en recension. Med MINA tankar om låtar med mera ;)

Meeee, nu ska jag rasta doggen och sen käka lite Middá.

C ya

-Danny-

RSS 2.0