Ajajaj...

Jag är verkligen dålig på att uppdatera här...

Men har haft en underbar helg som inleddes med en arbetsresa till Varberg. Där fick vi gå en rundtur hos en kund som tillverkar dörrar. Jättekul att se hur de använder varorna vi skickar till dem. Sen bar det av till Varbergs stadshotell för lunch och konferens. konferensen var också intressant, då fick jag som är ny, se mycket av vad företaget bygger på. Vad de har för visioner och mål.

Efter 4 timmars konferens, var det dags att besöka spa-avdelningen innan middagen. Dock har ju jag min klantskalle glömt badkläder. Så det blev inget dopp i poolen eller bastu.. Fick relaxa på hotellrummet istället. ^^

Kvällen bestod av god mat och dryck, trevligt sällskap och fantastisk service.

Lördagen bestod av hemgång efter frukosten, och hela TVÅ vändor till Bäckebol. Började med att jag skulle skjutsa Simon som skulle köpa Tv. Kostade dock mig 1000 kronor. Inte bra för mig att gå runt på Media Markt OCH NetOnNet. -.- Men, men. Idag blir det en sväng till Varberg igen, denna gången för att packa ihop husvagnen så vi kan dra hem den snart.

Ha en trevlig Söndag och vecka. Ska Försöka updatera er under veckan.

C ya!

-Danny-

Bilderna från Varberg...

Lite sent, men har inte fått dom förrän nu ^^









Som ni ser, var det en del vatten... Och stackars Malte som inte gillar att bli blöt fick ligga på en luftmadrass...
Och sista bilden visar det mesta som lördagkvällen bestod av, dricka, kortspel och Viktors lksakspistol. ^^ Haha!

Nu blir det städning och lite vovvemys så här på vilodagen... ;) Imorn är det dags för jobb igen :)

C ya!

Ojojoj!

Jag måste vara världens sämsta på att uppdatera här! ^^

Men har inte kunnat uppdatera om helgen i Varberg jag pratade om i förra inlägget, för jag har inte haft några bilder... Glömde ju kameran i vanlig ordning ^^ Men nu har goa Sofie skickat några bilder. Men har inte alla ännu. Men får nöja mig med dem jag har. ;)



Helgen började med att jag och Emma hämtade Sofie vid bussen på Torsdagen och stannade till hos Fredrik. Där bjöds det på kaffe, och vi fick gosa med goooa Izzy! :D

På Fredagen åkte vi runt halva Göteborg och hämtade dem som skulle åka med till Varberg, och drog oss söderut! :D Väl nere i Varberg blev det först matshopping på Ica, sen grillning och Mini-allsång med mig på gitarr! Riktigt trevligt!

Lördagen bestod mest av bakfylla och regn... Om man ens kan kalla det för regn. kändes som att någon kastade hinkar med vatten på oss! Och förtältet var vattenfyllt... -.- Simons luftmadrass flöt runt på lördagsmorgonen när vi gick upp. ^^.
Men på kvällen piggnade vi till. Och alla utom jag spelade ölspel och och vi hade allmänt trevligt.

Söndagen bestod av nerpackning av förtält och husvagn, och resan hemåt började :P
Väl hemma packade vi ur allt blött och hängde det på tork, och åkte till stan och köpte en ny telefon! Äntligen har jag fått min Iphone4! :D och så blev det middag hod Freddan, denna gången fick min klumpedumpe följa med också. Kolla dessa underbara bilderna på mig och de två gooa pälsbollarna!



Izzy ser lagom nöjd ut med att gosa med mig ^^
Men ÄLSKAR Maltes min. (han som är närmast)



Gooooa Malte



Malte kollar utsikten från Freddans balkong! ^^

Nu vill inte min dator ladda upp bilder helt plötsligt... Men inlägget blev ju långt som tusan ändå!

Ha det gött nu folk! Så ska jag bädda ner mig i sängen ;P

C ya!

-Danny-

RSS 2.0